lørdag den 12. februar 2011

Stegeben

Er ikke noget jeg laver ret tit.......... Og når jeg så skal, kan jeg ikke huske hvordan det lige er man gør... Og så må jeg sms´s til Feen........

Købte over 2 kg stegeben i Føtex i dag.
Og det er jo slet ikke svært.....

De skal bare brunes i smør, salt og lidt peber...

 Og når de er brunet hældes der vand på.....................
Mere end der lige er på billed her, de skal lige være dækket, og så skal de bare koge i ca 2 timer, til de er møre.

Tror nok min mor puttede lauerbærblad i, men jeg kan ikke lide smagen og laver heller ikke sovs til...

Vi plejer bare at spise kogte kartofler med smørsovs til og agurkesalat........

2 kommentarer:

  1. Det sjove er så, at jeg selv kun laver det for sovsens skyld :D

    Og ja, der skal også laurbærblade i. Altså her i huset

    SvarSlet
  2. Hej Fe - Hihihi ja... sådan er vi jo så forskellige... I går fik vi kun agurksalat til... Vi gad ikke kartofler ....

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet

Jeg bliver glad for et lille ord ...