mandag den 18. oktober 2010

Ande bryster

Moar ... Dine ande bryster smager bedre end Fars...  Siger Luggi... I forgårs var hun så med til at lave dem.
Brysterne ordnes : overskydende fedt, blodåre og evt fjer rester fjernes. Brystet tørres, der ridses i skindet.
De vendes og gnides i en blanding af mest sukker, lidt peber og salt.
De lægges på rist i varm ovn 200 g med et vand fad nedenunder, til de er færdige !

4 kommentarer:

  1. Her vil børnene nok gerne vide hvor længe de sådan ca. skal have i ovnen :O)

    SvarSlet
  2. Hej Fairy - Hihihi det kan da godt være... Men har ikke tid på det... Det er jo forskelligt, kommer an på str osv... Disse her var ret store.. Og vi kan ikke lide dem røde inden i... Tror de fik hele 45 min... Men.. farven på skindet bestemmer ....

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet
  3. Vi skal ha' andebabser i dag! mmmmmm :O)

    SvarSlet
  4. Hej Fairy - Det lyder dejligt... Tror også snart det må være tid her i huset igen... ummm

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet

Jeg bliver glad for et lille ord ...