mandag den 27. september 2010

Pølsehorn

 
Pølsehorn 24 stk. ca 15 min ved 225 gr.


50 g gær
1 dl vand
2 dl creme fraiche 18 %
ca 425 - 500 g hvedemel
1 tsk groft salt
100 g smør
1 æg
24 halve pølser

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt creme fraiche, salt og æg. Smelt smørret. Tilsæt mel og smør.

Dejen skal være let at arb med, og æltes godt.

Skal hæve i ca. 30 min.

Den del så i 3 lige store stykker, og rul dej stykkerne ud i en cirkel. Del hver cirkel i 8 lige store trekanter.

Læg en tynd stribe sennep og ketchup i den brede ende, ikke helt ud til siderne. Læg en halv pølse på hver og rul sammen til det bliver et horn.

Lad hornen efterhæve ca 15 min, Pensel med æg og bag dem i ca 15 min.

2 kommentarer:

  1. tak. de er virkelig gode. ikke sidste gang, jeg bager dem,

    hilsen edith!

    SvarSlet
  2. Hej Edith - Ja.. Her er vi også glade for dem, og bruger man en god pølse, er de bare endnu bedre.

    Hyggehygge
    Marianne

    SvarSlet

Jeg bliver glad for et lille ord ...