Hamburgerryggen koges
Imens laves flødekartoflerne - kartoflerne skrælles , hvis skrællen ikke er .. lækker... kartoflerne skæres i tyndeskiver. 6-10 fed hvidløg hakkes. Halvdelen af kartoflerne lægges i fadet, drysses med barberque krydderi, salt og halvdelen af de hakkede hvidløg. Resten af de skivede kartofler lægges i fadet, drysses igen med barberque og salt + resten af de hakkede hvidløg. Piskefløde hældes over til ca halvdelen af fadets højde, sættes i ovn 200 g - til de er fædige..........
Så skal den smøres med sennep og drysses med brun farin
.....
Så skal den en tur i ovnen, det tager ikke ret lang tid...
Den skal se sådan ud for at være færdig -
Og flødekartoflerne - færdige..
Husk at få grøntsagerne kogt , så de er færdige samtidig med resten.................
Ej vidste slet ikke du havde en madblog - troede kun at du havde kagebloggen! Er også ved at lave en madblog med en helt speciel udfordring til mig selv inspireret af filmen Julie og Julia hi hi. En dejlig søndag til dig og familien♥
SvarSletHej Tina - Den er også meget ny.... Og..den er ment som en "opskrift blog" til ungerne...
SvarSletLyder spændene med dig blog, men den synes jeg da heller ikke at jeg er stødt på... ?
Hyggehygge
Marianne
Det ser dejligt ud, Marius!
SvarSletHej Fairy - det var det også... Og.. der er en hel del kød, så vores frokost.. står på hamburgerryg, et par dage...
SvarSletHyggehygge
Marianne
Hej
SvarSletTak for opskriften, det smagte rigtigt godt.
Et godt råd ville være at komme en tidsangivelse på diverse retter, det var lidt bøvlet at få det til at passe.
Mvh,
Niels
Hej Niels
SletUhhh tid, og mig vi passer ikke så godt sammen...... Jeg kaster mig altid bare ud i det og håber på det bedste..
Hyggehygge
Marianne